Pravila o privatnosti

Zalažemo se da čuvamo vašu privatnost na mreži. Mi ćemo prikupljati, čuvati i koristiti vaše lične podatke samo u određene svrhe. Vaše lične podatke koristimo da podržimo i ojačamo naš odnos sa vama. Vaše lične podatke delimo samo u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim zakonima. Možete nas kontaktirati u bilo koje vreme u vezi sa bilo kakvim pitanjima ili pitanjima o privatnosti i videti lične podatke koje ste nam dali i zatražiti ispravku.

Ova politika privatnosti opisuje kako i kada prikupljamo, koristimo i delimo informacije prilikom kupovine nekog artikla od nas, kontaktirate nas ili na drugi način koristimo naše usluge putem maraliberta ili povezanih veb lokacija i usluga.

Ova politika privatnosti se ne odnosi na postupke trećih strana koje mi ne posedujemo ili kontrolišemo, uključujući Paypal ili bilo koje usluge trećih strana kojima pristupate putem naše veb stranice.

Informacije koje prikupljamo

Da biste ispunili svoju porudžbinu, morate nam dati određene informacije kao što su vaše ime, adresa e-pošte, poštanska adresa, kontakt telefon, kao i podaci o plaćanju i detalje proizvoda koji naručujete. Takođe možete da nam date dodatne podatke i/ili napišete u napomeni ono što želite.  Kada kupac izvrši kupovinu na maraliberta.com, tražimo informacije poput vašeg imena, e-mail adrese, poštanske adrese i podataka za kontakt, a zatim vodimo evidenciju o tim podacima. Sve je ovo potrebno kako bismo vas prepoznali kao kupca, uz porudžbinu prosledili tačne detalje i osigurali da budete zadovoljni uslugom koju dobijate. O svakoj kupovini koju vodite vodimo evidenciju. To znači da vam možemo pomoći da brže rešimo bilo koje upite ili probleme, a takođe možemo da osiguramo da su sve informacije koje vam pošaljemo relevantne.

Vodimo evidenciju o bilo kojoj e-mail prepisci koju nam pošaljete, tako da možemo da pratimo sve probleme ili nedoumice koje ste imali na našoj veb lokaciji. Ako želite da izmenite informacije koje ste nam pružili ili smatrate da ono što trenutno imamo na snimku nije tačno, možete da ažurirate podatke slanjem e-pošte: maraliberta5@gmail.com[/vc_column_text][/vc_column]

Zašto su nam potrebne vaše informacije i kako ih koristimo

Mi se oslanjamo na brojne pravne osnove za prikupljanje, upotrebu i deljenje vaših podataka, uključujući: po potrebi da pružimo naše usluge, kao što su kada vaše podatke koristimo za ispunjavanje vaše porudžbine, za rešavanje sporova ili za pružanje korisničke podrške.

Deljenje i otkrivanje informacija

Informacije o našim kupcima su važne za naše poslovanje. Vaše lične podatke delimo iz vrlo ograničenih razloga i u ograničenim okolnostima, kako sledi: Provajderi. Angažujemo određene pouzdane treće strane da izvršavaju funkcije i pružaju usluge našoj radnji, kao što su kompanije za dostavu. Mi ćemo deliti vaše lične podatke sa tim trećim licima, ali samo u meri koja je neophodna za obavljanje ovih usluga. Poslovni transferi. Ako prodajemo ili spajamo naše poslovanje, možemo otkriti vaše podatke kao deo te transakcije, samo u meri koja to dopušta zakon.

Poštovanje zakona

Mi možemo da prikupljamo, koristimo, zadržavamo i delimo vaše podatke ako verujemo u dobro verovanje da je razumno potrebno: 1 odgovoriti na pravni postupak ili na zahteve vlade; 2 sprovoditi naše sporazume, uslove i politike; 3 sprečavanje, istraživanje i rešavanje prevare i drugih nezakonitih aktivnosti, bezbednosti ili tehničkih pitanja; ili 4 zaštititi prava, imovinu i sigurnost naših kupaca ili drugih.

Usvajanje podataka

Vaše lične podatke zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo vam pružili naše usluge i kako je opisano u našoj politici privatnosti. Međutim, od nas se može zatražiti i da te podatke zadržimo u skladu sa našim zakonskim i regulatornim obavezama, da rešimo sporove i da primenimo naše sporazume. Mi obično čuvamo vaše podatke za sledeći vremenski period: 4 godine. Kako da nas kontaktirate Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, možete nas kontaktirati na maraliberta5@gmail.com