Ljubav

Sunrise baby!

LJUBAV JE ODSUSTVO OSUĐIVANJA - Dalaj Lama

Ljubav je na svakom koraku i ako se potrudimo da je vidimo, onda će se uvek pojaviti. Sve što postoji i jeste samo ljubav, uvek dostupna. Potrebno je da uđemo duboko u svoje srce, zahvalimo mu se na večnom vođstvu, saosećanju, razumevanju i da to osećanje spokoja ponesemo sa sobom. Da iz tog spokoja delujemo iz trenutka u trenutak, šireći ga na sve sto dotaknemo. Time se podsećamo da dolazimo iz izvora ljubavi, da smo ljubav koja želi da raste u beskonačnom, pulsirajućem prostoru.

Zbog toga ne čekajte poseban trenutak, već ga stvorite. Uvek je pravo vreme za izraz nežnosti, zahvalnosti, topline, reči podrške i hvale, prema sebi i drugima. Činite sve što možete inspirisani ljubavlju, jer jedino tada život ima smisla.

Pa tako imam mali predlog za tebe 🙂

Svaki dan započni pitanjem “Kako da budem lepši oblik ljubavi, kako mogu danas da doprinesem?”.  Jer koliko god mislili da smo centar univerzuma, mi smo tu zapravo zbog drugih. Jedino što se na kraju računa je, koliko si srca uspeo da dotakneš, koliko si ljudi inspirisao na promenu i sasvim je dovoljno da samo ponudiš ono sto već znaš i možeš. Danas piši o svojim postignućima i svemu zbog čega si ponosan na sebe i znaj da si voljen van svakih granica, baš onakav kakav jesi. Spavaj, meditiraj, plesi, pevaj, osluškuj svoje srce i povezuj sa njim iznova i iznova, jer ono ima odgovor na sva tvoja pitanja.

Samo prati svoju intuiciju.

 

Za blog pisala:

Anđela Stanković

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *